SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Duurzaamste oplossing   >  
Afval scheiden aan de bron   >  
Afval scheiden bij uw klanten

Afval scheiden bij uw klanten

Het goede gevoel dat het scheiden van afval bij mensen opwekt, kunt u gebruiken om uw duurzame imago te versterken. De omgeving waarin uw product geconsumeerd wordt en overgaat in de afvalfase speelt hierin een belangrijke rol. Een omgeving waarin eenvoudig aan afvalscheiding gedaan kan worden, wordt als prettig, veilig en duurzaam ervaren. Factoren die positief bijdragen aan de totale ervaring van uw product.

 Waste Value Hierarchy

In de huidige praktijk worden vooral afvalstromen gerecycled waarin voldoende schaalgrootte bereikt kan worden. Zowel in de inzameling als in de verwerking. Maar dit zijn niet per definitie de afvalstromen waar vanuit de klantbeleving een hoge waarde aan toegekend wordt als dit gerecycled kan worden. Samen met onze partner Terracycle pakken we het anders aan en benadrukken we juist de communicatiewaarde van afvalinzameling. Stromen die bovenaan de Waste Value Hierarchy staan.

 

 

Productspecifieke Inzamelmiddelen

Voor uw product wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Zero Waste Boxes. Deze Zero Waste Boxes zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen worden voorzien van elke gewenste opdruk, zodat ze optimaal in uw marketing mix passen.

 

Productspecifieke afvalstromen en recycleproducten

De Zero Waste Boxes worden geplaatst op locaties bij uw klanten, waar veel traffic is van de eindgebruikers van uw product. Denk hierbij aan kantoren, winkels, recreatieparken etc. Per box wordt er een afvalstroom ingezameld die op de meest duurzame wijze wordt verwerkt. Hierdoor komt het afval weer terug in een nieuw, bruikbaar product.

 

Productspecifieke (marketing)communicatie

Om de maximale opbrengst uit de afvalscheiding van uw product te halen, wordt er op voorhand specifiek voor uw product gekeken naar:

  • Wie heeft de interactie met het afval?
  • Welk merk heeft het?
  • Hoe zichtbaar is het?
  • Kan het als marketing instrument worden ingezet?
  • Is er een oplossing te verzinnen voor de verwerking?
  • Is de oplossing mediageniek?

 

Wilt u meer weten wat SUEZ en Terracycle voor uw product kunnen betekenen? Neem contact op met uw account manager.

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ