SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Duurzaamste oplossing   >  
Afval scheiden aan de bron   >  
Afval scheiden op uw evenement

Afval scheiden op uw evenement

 Elk evenement is anders. De oplossing voor het afval dat hier ontstaat dus ook. SUEZ werkt hier graag samen met u aan een totaal concept, waarbij inzamelmiddelen, afvalstromen, recyclebare producten en de interne en externe communicatie over afvalscheiding op en rondom uw evenement volledig op elkaar zijn afgestemd.  

 

Inzamelmiddelen voor evenementen

Om bronscheiding onder uw bezoekers te stimuleren kunt u gebruik maken van speciale, vandaalbestendige inzameleilanden. Al naar gelang het afval dat vrijkomt op uw evenement, kunnen deze eilanden modulair worden aangepast.

 

Evenement specifieke afvalstromen en recyclebare producten

De inkoop van producten voor een evenement bepaalt een groot deel de mogelijkheden van scheiding van het afval dat er vrijkomt. Denk hierbij aan het materiaalsoort van de bekers, bordjes, flesjes etc.  SUEZ adviseert u graag wat de mogelijkheden zijn voor een optimale verwerking.

 

Interne en externe communicatie

De communicatie rondom afvalscheiding op uw evenement, heeft doorgaans ook een groot effect op de communicatie over uw event. Bezoekers delen hun ervaringen van het evenement via sociale media. Zowel de positieve als de negatieve. Diverse ondersteunende communicatie middelen stimuleren bezoekers om op een correcte wijze gebruik van te maken van de mogelijkheden om afval te scheiden. Zo zijn er bijvoorbeeld onze afval-animatieteams die op uw evenement aanwezig kunnen zijn om op een speelse manier bezoekers aan te zetten tot het gewenste gedrag.

 

Wilt u weten wat SUEZ voor uw evenement kan betekenen? Neem contact op met uw accountmanager.

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ