SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Veiligste oplossing   >  
SUEZ SAFE   >  
Referenties

Referenties

In Nederland ligt voor kapitalen aan (koper)kabels in de grond, die in de loop der jaren vervangen worden. Per project gaat het hierbij om grote hoeveelheden. SUEZ SAFE mag hierbij enkele van de grootste partijen in Nederland tot haar vaste klantenkring rekenen, zoals Enexis en Volker Wessels.

 

 

Enexis staat voor betrouwbaar en betaalbaar energietransport. Netbeheerder Enexis verzorgt de distributie van energie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland van 5,7 miljoen klantenaansluitingen. Het beheert ongeveer 135.000 kilometer elektriciteitskabel en 45.000 km gasleiding. In de praktijk betekent dat miljoenen kilo’s koperen kabels per jaar.

 

Enexis is een publiek bedrijf, met een maatschappelijk taak en heeft een publieke verantwoordelijkheid om zuinig om te gaan met onze omgeving en de materialen die we gebruiken. Enexis laat haar Non Ferro inzamelen en sorteren door SUEZ. Met name de betrouwbaarheid van de organisatie en de veiligheidsmaatrelen op de sorteerlocatie hebben Enexis ervan overtuigd de maximale zekerheid en waarde te krijgen voor haar kabelafval.

 

 

VolkerWessels Telecom ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt. VolkerWessels is kostenbewust, transparant en wendbaar. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Vandaar dat bij het vervangen van telecom kabels gekozen is voor een betrouwbare partner met een transparant proces. SUEZ levert keer op keer een heldere verwerkingsverklaring, zodat meteen duidelijk is wat het sorteerresultaat is. En dat geeft zekerheid.

 

Wilt u weten welke meerwaarde SAFE voor uw organisatie kan hebben? Neem contact op met uw accountmanager of vraag direct een offerte aan.

 

Offerte aanvragen [link naar www.sita.nl/suez-safe-offerte.html]

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ