SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Verwerking & Recycling

Verwerking & Recycling

SUEZ beschikt over een aantal installaties voor het verwerken en recyclen van het afval dat zij inzamelt. We maken gebruik van de nieuwste technologieën, zodat we de hoogste graad van recycling bereiken. Daarbij gaat het om maximale terugwinning van zowel materialen als energie.


De installaties die in eigendom zijn van SUEZ, of waarin we participeren, zijn:

 

Voor elk soort afval hebben we de juiste oplossing: een kleine plastic rolcontainer, een container voor klusafval, of enorme zeecontainers voor de grote afvalmakers. In alle gevallen halen wij het snel, professioneel en veilig op. We houden ons aan de afspraken die we van tevoren met u maken en vastleggen. Vervolgens zorgen wij voor een milieuvriendelijke en kostenefficiënte verwerking.

 

Advies

Inzamelen is veel meer dan het legen van containers. SUEZ is de grootste afvalinzamelaar van Europa, onder andere te danken aan de kwaliteit van ons werk. Die ligt voor een belangrijk deel in de adviezen die we geven. Voor elke afvalstroom stellen we u een schone en praktische oplossing voor. We nemen alleen opdrachten aan wanneer we een adviseur in huis hebben met grondige kennis van uw branche.

 

Afvalscan

Voordat we bij u aan de slag gaan, kan onze adviseur desgewenst uw afvalsituatie analyseren. U krijgt een vrijblijvend advies op basis van een inventarisatie van uw afvalstromen, en een inschatting van de volumes. Onze adviseur bespreekt vervolgens met u wat de beste oplossing is voor uw afval. Deze afvalscan kunnen we herhalen als zich een wezenlijke verandering voordoet binnen uw bedrijf of organisatie. Zo groeit uw afvalbeheer mee met uw bedrijfsvoering.

 

Service

Als u uw afval door ons laat inzamelen krijgt u één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. We hebben ruim 2000 medewerkers en 40 vestigingen in Nederland. Daardoor zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel inspelen op uw specifieke situatie. Eén telefoontje naar 0900-8444 is genoeg.

 

Duurzaamheid

Goed inzamelen is gescheiden inzamelen. Op het eerste gezicht lijkt het scheiden van uw afvalstromen een kostenpost. Maar hoe zuiverder het afval, hoe meer recycling en hoe kostenefficiënter de verwerking. Wij gaan daarin verder dan de wettelijke milieueisen, omdat we maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, en omdat het voor u kosten bespaart.

 

 

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ