SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Het meeste afval in Nederland betreft bedrijfsafval (= restafval). SUEZ is een van de grootste inzamelaars van dit afval in Nederland en marktleider in Europa. Die rol van marktleider hebben wij te danken aan onze flexibiliteit en dienstverlening.

 

Bedrijfsafval is het restafval van bedrijven, overheden, en andere organisaties. SUEZ streeft er in principe naar om elke soort afval zoveel mogelijk gescheiden in te zamelen, om het zoveel mogelijk te kunnen recyclen. Voor bepaalde afvalsoorten en bij bepaalde productiemethoden bent u zelfs wettelijk verplicht om afval te scheiden. SUEZ is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en kan u optimaal adviseren.

 

Recycling is goed voor het milieu en het beheersen van uw afvalkosten. Er zal echter altijd een reststroom van gemengd afval overblijven.

 

Gemengd bedrijfsafval bestaat uit veel verschillende componenten. Bij elke organisatie is dit anders. Zo weegt restafval uit kantoren zo tussen de 70 en 100 kilo per kubieke meter. In de horeca is dat tussen de 170 en 200 kilo. SUEZ maakt dit soort data inzichtelijk voor u als klant. Zo stellen we samen met u vast wat in uw situatie de meest (kosten)efficiënte manier van afvalmanagement is.

 

 

 


Wilt u vrijblijvend advies over de inzameling van uw bedrijfsafval?

Belt u dan met 0900 - 8444 of zoek digitaal contact met een SUEZ-adviseur.©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ