SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer/Privacy-statement

 

Algemene voorwaarden

Op de internetdiensten en websites van SUEZ Recycling & Recovery Netherlands BV (hierna 'SUEZ' of ‘wij') zijn de Algemene voorwaarden van SUEZ van toepassing. Door de internetdiensten en websites te gebruiken, wordt u (‘de gebruiker' of ‘de bezoeker') geacht deze te accepteren.

 

Privacy regeling

Klik hier voor onze privacy regeling.

 

Intellectueel eigendom

Alle (intellectuele eigendoms)rechten op de inhoud van de internetdiensten en websites van SUEZ, waaronder op de programmatuur, teksten, beelden en geluiden, berusten bij SUEZ Recycling & Recovery Netherlands BV. Dit betekent dat het niet is toegestaan om zonder toestemming van SUEZ informatie van de site openbaar te maken/verveelvoudigen/bewerken, anders dan voor persoonlijk/niet-commercieel gebruik.

 

Disclaimer

De websites hebben een informatief karakter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. SUEZ tracht de op deze sites aangeboden informatie actueel te houden. Indien desondanks verschillen bestaan tussen de hier beschikbaar gestelde gegevens en de door SUEZ gehanteerde cijfers en voorwaarden, dan gelden uitsluitend laatstgenoemde. SUEZ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele verschillen. Aan gegevens die door downloaden vanaf deze websites zijn verkregen kunnen geen rechten worden ontleend. De vanaf de site gestuurde elektronische berichten worden door SUEZ zo zorgvuldig, volledig en tijdig mogelijk behandeld. We kunnen echter niet garanderen dat deze tijdig worden ontvangen en/of verwerkt. SUEZ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen hiervan.

 

Wijzigingen

SUEZ behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer

 

 

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ