SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Papier   >  
Grotere volumes

Grotere volumes

Distributiecentra, logistiek, industrie, overheid of (zorg-) instelling? Dan genereert u waarschijnlijk aanzienlijke hoeveelheden afval van papier en karton. Voor u is dit in eerste instantie afval, dat zo snel mogelijk moet worden afgevoerd. De continuïteit van uw primaire processen gaat immers boven alles.

 

Voor grotere volumes papier heeft SUEZ diverse oplossingen. We bieden u containers van verschillend type, grootte en techniek. In overleg met u wordt bepaald welke containers het meest geschikt zijn voor uw bedrijf, hoeveel containers u nodig heeft en hoe vaak SUEZ deze ledigt.


Het plaatsen van een container is slechts een enkel onderdeel van afvalinzameling. Minstens even belangrijk is de snelle en zorgeloze service die SUEZ daarbij garandeert. Daar hoort een eerlijk en evenwichtig advies bij. Bent u geïnteresseerd en wilt u vrijblijvend advies? Of heeft u als bestaande klant een nieuwe afvalvraag? Zoekt u dan contact met een SUEZ-adviseur.


Ook voor het afvoeren van uw andere afvalstromen kunt u bij SUEZ terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan het gegarandeerd discreet afvoeren van vertrouwelijke documenten.

 

 

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ