SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
OVERIGE DIENSTEN   >  
Rioolbeheer   >  
RioolTotaal

RioolTotaal

Wanneer een riool niet structureel onderhouden wordt, is de kans op overlast en daarmee onnodige kosten groot. Bovendien is het onderhouden van het riool een vak apart. De hiervoor benodigde kennis is meestal niet in een organisatie voorhanden. Wanneer calamiteiten ontstaan is het vaak al te laat. Structureel onderhoud geeft niet alleen de zekerheid van continuïteit, maar is ook veel goedkoper dan het inschakelen van een calamiteitendienst.

 

De beste manier van structureel onderhoud is ons RioolTotaal pakket. RioolTotaal ziet er als volgt uit:

 

Inventarisatie
Uw riool wordt geïnspecteerd om te bepalen wat de actuele situatie is en hoe het riool functioneert. Voor een goede kwaliteit van de waarneming en het rapport maken we gebruik van professionele apparatuur.

 

Uitvoering werkzaamheden
Aan de hand van waarnemingen en constateringen uit de inventarisatie stellen we in overleg een plan van aanpak opgesteld. Vervolgens worden de werkzaamheden uit het plan van aanpak ingepland en uitgevoerd.

 

Rapportage en advies
De resultaten uit de inspectie worden verwerkt tot een rapport met de daarbij behorende foto- en videobeelden, voorzien van eventuele schadebeelden. Vervolgens beoordelen we samen met u de prioriteit van de te nemen maatregelen. Aan de hand van bevindingen van de werkzaamheden, onze kennis en ervaring, wordt een advies opgesteld voor de noodzakelijk uit te voeren maatregelen en het onderhoud en beheer van uw riool in de toekomst.

 

Voor meer informatie of vragen of RioolTotaal kunt u contact opnemen met een SUEZ rioolspecialist voor een vrijblijvend advies. U kunt ook bellen met 0800-0995580.

 

Download hier de brochure van RioolTotaal.

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ