SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
INZICHT EN ADVIES   >  
Inzicht en advies

Inzicht en advies

Duurzame inzameling en verwerking van afval haakt in op veel bedrijfsprocessen. Dat zien wij ook bij onze klanten: meer dan 80.000 Nederlandse bedrijven en organisaties die voor dezelfde uitdagingen staan als u. Hierdoor beschikken we over veel praktijkkennis, ook in uw branche. Die kennis delen we graag met u.

 


U wilt kunnen sturen op resultaat

INZICHT biedt een maandelijkse rapportage die helder en volledig inzicht geeft in uw afvalmanagement.

Zo kunt u snel en eenvoudig zien waar u moet bijsturen om uw duurzame en financiële doelstellingen te realiseren.

 

U wilt inzicht in de milieu-impact van uw afval

SUEZ geeft graag advies over specifieke afval vragen. Wilt u weten welke impact uw afval heeft op het milieu, dan is er voor u de EcoScan.

 

U wilt inzicht om targets te kunnen halen en concurrenten voor te blijven

Wij hebben de kennis, data en tools om u grip te geven op tal van processen. Dat geeft u meer invloed op het resultaat en dus meer invloed op de toekomst van uw bedrijf. SUEZ ANALYTICS biedt een breed scala aan tools, waarmee u gegevens kunt vergelijken, afwijkingen kunt signaleren, kunt leren van de verschillen en prestaties vergelijken in uw branche.

 

Gegevens interpreteren is een vak apart. De SUEZ consultant kent de wereld achter de getallen als geen ander en weet door analyse wat er speelt in uw bedrijf en uw branche. Samen met onze consultant kunt u nieuwe doelstellingen formuleren, interventies benoemen en waken over de uitvoering.

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ