Skip to main content
SUEZ Recycling & Recovery Netherlands, onderdeel van de wereldwijde SUEZ groep, streeft naar het zo veel mogelijk recyclen van afval om te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Met innovatieve en duurzame oplossingen voor afval en grondstoffen, energie, water en milieu, beschermen en behouden wij waardevolle grondstoffen voor de toekomst.
Onze locaties

Onze Nederlandse vestigingen in beeld

Klik op de gewenste vestiging voor contactinformatie.

Legenda

  Grondstoffenrevolutie

  Grondstoffenrevolutie

  Met ruim 2.000 medewerkers in Nederland werken wij dagelijks aan de grondstoffenrevolutie: het zo veel mogelijk recyclen van afval tot nieuwe grondstoffen. Door afval bij de bron goed te scheiden, creëren we waarde. Wij zamelen afval in bij consumenten, overheden en bedrijven en verwerken dit tot nieuwe grondstoffen, producten of energie.

  Onze werkzaamheden omvatten onder andere:

  - Inzameling, transport en verwerking van bedrijfsafval en huishoudelijk afval.
  - Compleet afval- en grondstoffenmanagement.
  - Opwekking van duurzame energie.
  - Verwerken van kunststof (plastic), hout, papier en specifieke afvalstromen zoals gevaarlijk afval, vertrouwelijke documenten en medisch afval.

  In nauwe samenwerking en co-creatie met partners, werken wij aan innovatieve oplossingen om afval te verminderen en meer te recyclen. Zo maken we met SK Polymers nieuwe gieters van ingezamelde harde kunststoffen, maakt QCP circulaire polymeren van plastic consumentenafval en zetten we bij onze afvalenergiecentrale ReEnergy afval wat echt niet meer te recyclen is, om in duurzame energie.

  Samen behouden we zo kostbare grondstoffen voor de toekomst en dragen we bij aan een circulaire economie.

  Waar bent u naar op zoek?
  TOP