Skip to main content

Bij SUEZ staan klantgerichtheid en circulariteit hoog in het vaandel. Hoe beter afval bij de bron wordt gescheiden, hoe beter het geschikt is als grondstof om steeds weer nieuwe producten van te maken. Daarom zoeken we altijd naar slimme oplossingen om al onze klanten maatwerk te bieden. Zo kunnen we samen de meest hoogwaardige stromen inzamelen en daarmee waarde creƫren uit afval.

Afval is waardevol

Jouw afval is niet het einde van iets, het is juist het begin van iets nieuws.

Bekijk hieronder onze film

De grondstoffenrevolutie

De wereld verandert snel

We leven in een wereld waarin bijna alles kan. Daarom willen we meer, kunnen we meer, doen we meer en verbruiken we meer. We eten nu al in 8 maanden op wat de aarde in 12 maanden produceert. We verbruiken samen zoveel grondstoffen, dat er al snel niet genoeg meer is voor iedereen. Er moet nu iets veranderen.


Gelukkig zijn er steeds meer mensen, bedrijven en overheden die hier iets aan willen doen. Mensen die geloven dat ons afval waardevol is. Omdat we het steeds opnieuw kunnen gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Zodat we samen grondstoffen van de aarde sparen voor de toekomst. Dat noemen we bij SUEZ de grondstoffenrevolutie. En die revolutie heeft ieders hulp nodig.


Waar bent u naar op zoek?
TOP