Skip to main content

Marktontwikkelingen

Samen met onze partners brengen we zero waste elke dag een stap dichterbij. Om dat te kunnen doen, houden we de marktontwikkelingen natuurlijk nauwkeurig in de gaten. We nemen u daar graag in mee.
De impact van corona

U kunt op ons rekenen

SUEZ volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We bekijken elke dag welke maatregelen nodig zijn om u als klant goed van dienst te zijn en de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. We hanteren daarbij de richtlijnen van het RIVM als uitgangspunt.  

Wat gaat dit voor de markt betekenen?

Wat precies de impact van de coronacrisis zal zijn, dat weten we nog niet. Maar we onderzoeken elke dag wat het betekent voor ons en voor u. We delen onze bevindingen graag met u. Wilt u meer weten over de maatregelen die we hebben getroffen voor onze medewerkers en klanten, lees dan de veelgestelde vragen over SUEZ en het coronavirus.
SUEZ Serge Flantua BAS 8119

"Door de coronacrisis zien we grote verschuivingen in onze afvalstromen. We zien bijvoorbeeld een toename in ziekenhuisafval en huishoudelijk afval en een afname in bedrijfsafval. Dat is uitdagend, voor ons en onze partners....

Serge Flantua-Directeur Sales

Ontwikkelingen per afvalstroom

Wat zien we in onze branche?


Waar bent u naar op zoek?
TOP