Prijswijziging 2019

We zijn momenteel druk bezig om alle prijsbepalende factoren te verwerken, zodat uw eerste factuur voor 2019 de nieuwe prijzen voor onze dienstverlening aan u toont.
Per 1 januari 2019 wijzigen onze tarieven.

In de overgang naar een circulaire economie wordt het verbranden van afval steeds duurder. Tijd dus om de vraag te stellen hoe u meer afval bij de bron kunt scheiden. Want als we goed scheiden, kunnen we afval als grondstof inzetten voor nieuwe producten en materialen, steeds weer en weer en weer.

Met slimme oplossingen beschermen we dan de schaarse grondstoffen van de aarde voor de toekomst. Bij SUEZ noemen we dit de grondstoffenrevolutie en die revolutie heeft uw hulp nodig. Ook onze regering ziet dat dit nodig is. Daarom zijn in het nieuwe Belastingplan 2019 maatregelen opgenomen om circulariteit te stimuleren.

In het nieuwe Belastingplan van de Nederlandse regering is besloten om de belasting op het verbranden van afval te verhogen van € 13,21 per ton in 2018 naar € 32,12 per ton in 2019. Een stijging van maar liefst € 18,91 per ton! Met name door deze maatregel gaan de prijzen voor onze dienstverlening per 1 januari 2019 stijgen.

SUEZ helpt bedrijven en overheden met slimme en flexibele oplossingen op maat om meer, beter, makkelijker en productiever afval te scheiden. Zo kunnen we grondstoffen steeds opnieuw gebruiken. We maken bijvoorbeeld notitieblokjes van koffie, een aanrecht van PET-flessen, zeep van sinaasappelschillen, festivaltentjes van karton en nog veel meer.

We helpen uw onderneming graag om nog meer afval te scheiden bij de bron. Dit kan al door naast een container voor bedrijfsafval, ook onze oplossingen voor papier en karton, plastic-blik-drinkpakken, folie, glas, keukenafval of koffiedik te overwegen. Met onze Cup2Paper oplossing verduurzaamt u het koffiedrinkproces binnen uw organisatie en zo bieden we nog heel veel meer mogelijkheden.

Met uw hulp en onze slimme oplossingen, kunnen we steeds meer afval recyclen. En van oude materialen weer nieuwe producten maken. Zo sparen we samen grondstoffen van de aarde voor de toekomst. Bij SUEZ noemen we dit de grondstoffenrevolutie. En die revolutie heeft uw hulp nodig.

  1. Wat betekent de prijswijziging voor mijn bedrijf?
    De verhoging van de verbrandingstoeslag heeft de grootste invloed op de prijzen in 2019. Maar ook factoren zoals de krapte op de arbeidsmarkt en CAO verhogingen spelen mee in de aanpassing van de tarieven. De nieuwe tarieven treft u aan op uw eerstvolgende factuur.

  2. Wat als ik nog aanvullende vragen heb?
    Klik hieronder op "Lees hier de prijsontwikkelingen" om de details van de prijsontwikkelingen te lezen. Onze medewerkers staan u graag te woord als u nog aanvullende vragen hebt óf als we een vrijblijvend aanbod mogen doen om bronscheiding binnen uw bedrijf verder te stimuleren. Bel: 0900-8444 (lokaal tarief) op werkdagen van 07:00 tot 18:00 uur of ga naar het contactformulier.


Voor meer informatie

Lees verder op (externe) website

Legal