Skip to main content

Kantooroplossingen

Het scheiden van afval op kantoren eenvoudig regelen met behulp van de gratis Toolkit Afvalscheiden en de E-COO unit voorzien van gescheiden compartimenten.

Toolkit Afvalscheiden

Onze gratis Toolkit Afvalscheiden is beschikbaar voor al onze klanten die graag hun medewerkers en klanten willen inspireren meer afval te scheiden. De Toolkit bestaat uit diverse posters, tafelkaarten, animaties en een informatiedocument.

Video player thumbnail
Inzamelmiddelen op maat

De SUEZ E-COO unit

Uw kantoor is het visitekaartje van uw organisatie. Vandaar dat u kiest voor inzamelmiddelen met een professionele uitstraling. Speciaal voor bronscheiding biedt SUEZ een modulair inzamelstation in elke gewenste stijl en samenstelling. De buitenzijde is te bedrukken zoals u dat wilt. Het aantal en de typen afvalstromen zijn uitwisselbaar.


We noemen dit inzamelmiddel de ECOO-unit.

De meest voorkomende afvalstromen voor een kantooromgeving zijn:
- Restafval
- Oud Papier
- Plastic
- GFT/Organisch afval
- Koffiebekers

Complete afvalscheiding op kantoor?
De meest voorkomende afvalstromen in uw kantooromgeving komen in de inzamelstations terecht. Daarnaast zijn er nog een aantal kantoorspecifieke afvalstromen die een uitgesproken signaalfunctie hebben naar uw medewerkers en bezoekers.

Naast duurzaamheid speelt betrouwbaarheid ook een grote rol in uw kantooromgeving. U moet er niet aan denken wat het met uw imago doet als vertrouwelijke documenten op straat komen te liggen. Hiervoor biedt SUEZ u de meest betrouwbare oplossing voor vertrouwelijke documenten: SecureData.

Waar bent u naar op zoek?
TOP