Kantooroplossingen

Het scheiden van afval op kantoren eenvoudig regelen met behulp van de gratis Toolkit Afvalscheiden en de E-COO unit voorzien van gescheiden compartimenten.

Recycle Box Klein Kantoormateriaal

Recycling van klein kantoormateriaal

Jaarlijks worden in kantooromgevingen heel wat kantoormaterialen weggegooid. Deze belanden nu nog bij het restafval en dat is natuurlijk zonde! Om een volgende stap naar Zero Waste te zetten heeft SUEZ in samenwerking met Lyreco Nederland een oplossing ontwikkeld waarmee deze materialen gerecycled kunnen worden.

Het anderhalve meter kantoor


Een veilige werkplek

Zoals het er nu naar uitziet, zullen we voorlopig anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Buiten én binnen. Dat betekent dat onze werkplekken er anders uit gaan zien om toch veilig en schoon met elkaar te werken.
Inzamelmiddelen op maat

ECOO-unit: voor een schoner en duurzamer kantoor


Wilt u beginnen met afvalscheiden op kantoor of het afval scheiden verbeteren? De ECOO-unit helpt u en uw medewerkers met het juist scheiden van uw afval. Door de duidelijke iconen en kleuren bovenop de ECOO-unit ziet u in één oogopslag welk afval in welke bak moet. Superduidelijk en vooral heel goed gescheiden. En dat is belangrijk, want alleen van goed gescheiden afval kunnen wij weer nieuwe producten maken.

Afvalscheiden, makkie! Toch?

We produceren in deze periode op sommige plekken veel afval, op andere plekken minder. Het goed scheiden van afval is belangrijk en kan kosten besparen. Want alleen als we afval goed scheiden, zorgen we voor waardevol afval dat we kunnen gebruiken voor de productie van nieuwe materialen.

Afvalscheiden doe je zo | SUEZ Nederland

Credit: SUEZ Nederland