Anderhalve meter kantoor

Voorlopig houden we anderhalve meter afstand van elkaar. We besteden meer aandacht aan een veilige werkplek. Maar dit kan ook duurzaam en circulair. Zo zorgt u voor een duurzaam kantoor in de anderhalve meter samenleving.

Een bewuste stap

Een veilige en duurzame werkplek


Duurzaam en voordelig

Veel van de middelen voor de anderhalve meter samenleving zijn gemaakt van kunststoffen die niet goed herbruikbaar of recyclebaar zijn. Jammer, want veel van deze spullen nemen we maar tijdelijk in gebruik. Daarna gaat het meeste weer in de afvalbak. Daarom heeft SUEZ met een aantal partners de handen ineengeslagen. Samen hebben we een aanbod ontwikkeld voor een duurzaam kantoor in de anderhalvemetersamenleving. Met deze hulpmiddelen zet u een duurzame stap richting (voorlopig) het nieuwe normaal op kantoor.

Recyclebare hulpmiddelen

Deze hulpmiddelen zijn een slimme, tijdelijke oplossing, waarmee u makkelijk meer ruimte tussen medewerkers creëert. Een voordelige keuze en bovendien nog duurzaam ook. Want heeft u de hulpmiddelen niet meer nodig? Dan vouwt u ze op en kan het zo bij het oud papier of bij het plastic afval. Zo worden ze gerecycled en maken wij er grondstoffen voor nieuwe producten van.
1,5 meter afstand

Wat is er nodig voor een veilige en duurzame werkplek?


Tijdelijke hulpmiddelen

Op een veilige werkplek zal het in ieder geval mogelijk moeten zijn om 1,5 meter afstand te houden. Dit kan met het behulp van scheidingswanden. Ook zullen de werkplekken op 1,5 meter van elkaar moeten zijn. Hiervoor hebben wij enkele producten voor zoals een laptopstandaard of zelfs een volledig kartonnen werkplek.

U denkt vast niet aan prullenbakken maar deze staan vaak op een centrale plek in een kantoor. Door het plaatsen van meerdere afvalstations, kan iedereen op een veilige manier afvalscheiden.

Nieuw: Desinfectie-unit voor de ECOO-unit

Voor onze ECOO-unit hebben we een desinfectie-unit gecreëerd. Makkelijk te plaatsen op een bestaande ECOO-unit. Deze is echter ook los te gebruiken. Waarom is dat handig? Op een handige plek – en het afval direct op de juiste plek  bij het restafval.
Wilt u ook meer weten over de ECOO-unit? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Wilt u een duurzamer en groener kantoor?

Bent u door corona de herinrichting van het kantoor onder de loep aan het nemen? Kijk dan eens naar de groene en duurzame oplossingen van Ambius. Ambius is specialist op het gebied
van interieurbeplanting en verticaal groen. Voor een veilige werkplek in coronatijd bieden ze dividers van mos. Maar ook voor de toekomst kan Ambius meedenken over de vergroening van uw kantoor. Meer informatie? Kijk op ambius.nl/social-distancing.
Neem contact op

Ik heb interesse in deze oplossingen

Wilt u ook veilige werkplekken creëren en kunt u deze hulpmiddelen daar goed bij gebruiken? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Interesse? Stuur ons een mailtje of vul onderstaand formulier in en een SUEZ accountmanager neemt contact met u op.