ECOO-unit: Voor een schoner en duurzamer kantoor 

“Alleen als we afval goed scheiden, kunnen we van oude producten weer nieuwe materialen maken.”

Afvalscheiden op kantoor. Hoe start u? En hoe krijgt u uw medewerkers zover om echt mee te doen? Met de ECOO-unit van SUEZ ziet u in één oogopslag welk afval waarin moet. Superduidelijk én vooral heel goed gescheiden. En dat is belangrijk, want alleen van goed gescheiden afval kunnen wij weer nieuwe producten maken.

De eerste stap

Afvalscheiden met de ECOO-unit

Wilt u beginnen met afvalscheiden op kantoor of het afval scheiden verbeteren? De ECOO-unit helpt u en uw medewerkers met het juist scheiden van uw afval. Door de duidelijke iconen en kleuren bovenop de ECOO-unit zie je in één oogopslag welk afval in welke bak moet. Superduidelijk en vooral heel goed gescheiden. En dat is belangrijk, want alleen van goed gescheiden afval kunnen wij weer nieuwe producten maken.
De voordelen van de ECOO-unit
Extra optie

Extra optie: Desinfectie unit

In de 1,5 meter samenleving is het van belang Dat iedereen veilig kan werken en iedereen gezond blijft. Hoe makkelijk is dit met een desinfectie unit bij de ECOO-unit! Zo kunt u na het afvalscheiden meteen uw handen desinfecteren. Zie ook al onze overige kantooroplossingen voor de 1,5 meter samenleving.
Samen afval scheiden

Afvalscheiden doet u samen

Al jaren gooien uw medewerkers hun afval allemaal in dezelfde prullenbak. Om dit gedrag te veranderen kan de ECOO-unit van grote toegevoegde waarde zijn! Samen met de gratis toolkit afvalscheiden, draagt dit bij aan de kennis, houding en het gedrag van uw werknemers. Zo wordt afvalscheiden ook bij u een succes! Een goede introductie is daarom essentieel en bieden wij door middel van onze toolkit afvalscheiden. Van ons krijgt u:

  1. Posters om in uw bedrijf op te hangen
  2. Tafelkaarten om neer te zetten
  3. Digitale beelden voor narrowcasting en/of intranet
  4. Een animatie om te laten zien
  5. Een handig informatiedocument voor al uw medewerkers

Meer weten? Kijk op www.suez.nl/afvalscheiden

De eerste stap naar goede afvalscheiding

Zet vandaag nog de eerste stap!

Zet met de ECOO-unit vandaag nog de eerste stap naar goede afvalscheiding binnen uw bedrijf. Neem contact op met uw accountmanager of bel 0900-8444 en wij helpen u met uw keuze die het best bij uw bedrijf past!