Van festivaltent naar veilige werkplek

Kent u dat verhaal van die 50.000 kartonnen festivaltenten die dit jaar op festivals als de Zwarte Cross en Best Kept Secret zouden staan? Dat verhaal liep even anders. Samen met KarTent maken we er daarom voordelige én duurzame hulpmiddelen van voor de anderhalve-meter-werkplek.

Van festivaltent naar afvalbak

Afvalbakken, scheidingswanden en werkstations van gerecycled karton


Samenwerking met KarTent

Omdat er deze zomer geen festivals zijn, zouden deze gerecyclede kartonnen tenten ongebruikt blijven. Zonde! Daarom maakt KarTent er afvalbakken, scheidingswanden en werkstations van. Want die zijn hard nodig voor bedrijven die in een ander-halve-meter samenleving veilig aan het werk willen.

Dit is niks nieuws - Maak duurzaamheid zichtbaar in uw organisatie

Credit: SUEZ Nederland

Onze oplossingen

Tijdelijk, voordelig én toch duurzaam


Afvalbak, scheidingswand en werkplekinrichting

De hulpmiddelen voor een anderhalve-meter- werkplek kunnen hopelijk straks weer weg. Met een kartonnen scheidingswand, laptopstandaard of afvalbak van een gerecyclede festivaltent is dat ook helemaal niet erg. Die vouwt u plat, zamelt u in bij het oud papier en SUEZ recyclet ze weer. Dat zijn duurzame oplossingen die niet alleen voordelig zijn, maar ook een mooi verhaal vertellen. Zo heeft u straks een afvalbak of scheidingswand van een festivaltent die eigenlijk op Best Kept Secret festival had moeten staan.
Neem contact op

Ik heb interesse in deze tijdelijke en duurzame oplossingen

Veilige werkplek nodig?

Wilt u ook veilige werkplekken creëren en kunt u deze hulpmiddelen daar goed bij gebruiken? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. En we kunnen ze in 3-5 werkdagen bij uw bedrijf leveren.

Interesse? Stuur ons een mailtje of vul onderstaand formulier in en een SUEZ accountmanager neemt contact met u op.