Oplossingen in coronatijd

Voorlopig houden we anderhalve meter afstand van elkaar. We besteden meer aandacht aan een veilige werkplek. Samen met u werken we aan veilig werken in de anderhalve-meter-samenleving. Maar dit kan ook duurzaam en circulair.
Over onze dienstverlening

Veelgestelde vragen over onze dienstverlening

Onze manier van werken

SUEZ volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We bekijken welke maatregelen nodig zijn om u als klant goed van dienst te zijn en de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. We hanteren daarbij de richtlijnen van het RIVM als uitgangspunt. Bij gezondheidsklachten blijven medewerkers thuis. Om snel beslissingen te kunnen nemen, werken we met een crisismanagementteam en een continuïteitsplan. Zo kunnen we u als klant zo goed mogelijk van dienst zijn.
Anderhalve meter kantoor

Een veilige en duurzame werkplek


Duurzame oplossingen

Veel van de middelen voor de anderhalve meter samenleving zijn gemaakt van kunststoffen die niet goed herbruikbaar of recyclebaar zijn. Jammer, want veel van deze spullen nemen we maar tijdelijk in gebruik. Daarna gaat het meeste weer in de afvalbak. Daarom heeft SUEZ met een aantal partners de handen ineengeslagen. Samen hebben we een aanbod ontwikkeld voor een duurzaam kantoor in de anderhalvemetersamenleving.
Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Stel ze ons gerust