Skip to main content

SUEZ Secure

Soms is er absolute zekerheid nodig dat producten, documenten en datadragers veilig én discreet ingezameld en vernietigd worden. SUEZ Secure biedt maatwerk oplossingen voor vertrouwelijke vernietiging van bijvoorbeeld archief, bedrijfskleding, toegangspassen of consumentengoederen.
SUEZ Secure

Voorkom imagoschade

U heeft een naam hoog te houden. Sommige vormen van afval verdienen daarom een speciale behandeling. Ze mogen niet in verkeerde handen terecht komen. Omdat u dan opbrengsten mist of uw zorgvuldig opgebouwde imago hieronder leidt. Soms is het zelfs ronduit gevaarlijk voor de maatschappij.

Wat als uw oude uniformen gebruikt worden voor criminele activiteiten? Of dat (namaak) producten niet aan strenge kwaliteitseisen voldoen toch op de markt komen? Of als uw vertrouwelijke documenten op straat komen te liggen?

SECURE heeft specifieke oplossingen voor informatiedragers en voor overige goederen.

SecureData

Vertrouwelijke vernietiging van papieren en informatiedragers

De veiligheid van uw gegevens staat voorop, zeker nu de Europese Wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is ingegaan. Daarmee kunnen strenge controles en sancties worden toegepast, die vergaande (financiële) gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijf. SUEZ heeft het proces tot verwerking van vertrouwelijke gegevens zo ingericht dat niemand meer bij uw vertrouwelijke informatie komt.

Vanaf het moment dat u de gegevens in de container stopt, tot en met de vernietiging, zijn uw gegevens volledig veilig. Dit unieke proces wordt gegarandeerd doordat er geen mensenhanden meer aan uw gegevens kunnen komen. Voor de veiligheid van uw gegevens is er bijvoorbeeld geen sorteringsslag meer. Zo faciliteren wij uw bedrijf de juiste stappen te volgen en kan u zeker zijn van een wettelijke correcte verwerking van vertrouwelijke gegevens.

SecureProducts

Vertrouwelijke vernietiging van producten en goederen

Soms heeft u absolute zekerheid nodig dat producten veilig én discreet ingezameld en vernietigd worden. Omdat ze beslist niet op de markt mogen komen. Of omdat publiciteit uw imago kan schaden. Wij geven die garantie. Met een gecertificeerd en volkomen veilig proces, in nauwe samenwerking met bijvoorbeeld de douane of andere betrokken instanties. Wij geven u advies en regelen alles, afgestemd op uw situatie en wensen.

Offerte aanvragen

Interesse in onze SECURE oplossingen?

Binnen 24 uur krijgt u antwoord of stelt ons SECURE team een vrijblijvende offerte voor u op.

SALESTEAM SUEZ SECURE

Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur secure.rr.nl@suez.com 026-3196440
Waar bent u naar op zoek?
TOP