Wij bieden afvalmanagement oplossingen op maat voor alle industriële sectoren wereldwijd. Onze rol is het helpen economische en ecologische prestaties te verbeteren en het merkimago te versterken.

Levensmiddelen

Wij ondersteunen in fabrieksprocessen en denken meteen aan uw merkimago

Voedselveiligheid, economische prestaties en milieuprestaties zijn strategische pijlers die u kunnen helpen uw producten aantrekkelijker te maken, uw merkwaarde te vergroten en uw bedrijf te ontwikkelen.

We combineren strategische ondersteuning en operationele implementatie via een breed scala aan oplossingen. Het is deze winnende combinatie die ons in staat stelt om de juiste oplossing toe te passen, op de juiste plaats en op het juiste moment, al naar gelang uw behoeften.
Chemisch en farmaceutisch

Wij helpen bij alle facetten van grondstoffenmanagement

Chemische bedrijven spannen zich in om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd hun concurrentievermogen te behouden.

Op basis van een gezamenlijke aanpak, toegepast tijdens de hele levenscyclus van een product, combineren we strategisch advies en prestatieverplichtingen, zowel op milieu- als op economisch vlak.
Bouw

Het behouden van waardevolle grondstoffen in de bouwsector

Wij helpen bedrijven in de bouwsector grote hoeveelheden afval terug te winnen die door hun activiteiten worden gegenereerd. Hierdoor creëren we waarde uit het afval en beschermen we het milieu.

De operationele efficiëncy kunnen we garanderen door veilige werken en naleving van deadlines, kosten en wettelijke beperkingen.
Bodemsanering

Het ontmantelen en saneren van locaties voor hergebruik

Van het besluit om een industriële locatie te ontmantelen tot het transformeren naar een nieuwe bruikbare bedrijfslocatie, grondstoffenmanagement staat centraal in de winstgevendheid van elk saneringsproject.

We bieden een strategie op basis van uitgebreide behoeftenanalyses als onderdeel van een visie om de waarde van de activa te maximaliseren en tegelijkertijd de gezondheid, veiligheid en het milieu te beschermen.
Metalen en mijnbouw

Het beheer van afval en water op uw locaties

Elke dag, in een van 's werelds zwaarste omgevingen, vertrouwen onze klanten ons om water- en afvalbeheer te bieden dat storingen voorkomt en zorgt voor veilige mijnactiviteiten.

 

Met lokale aanwezigheid en wereldwijde expertise begeleiden we 's werelds grootste metaal- en mijnspelers met betrouwbare oplossingen.


Olie en gas

Onderzoek en productie

Olie- en gasexploratie en -productie zijn vitale activiteiten als we willen voldoen aan de stijgende vraag naar energie in de wereld. We bieden onze technische expertise om bedrijfslocaties te ontwerpen en te beheren. We bieden oplossingen voor water-, gas- en afvalverwerking om de productieprestaties te verbeteren en het milieu te beschermen.

Rafineren en petrochemie

Energieproductie staat centraal in de wereldwijde uitdagingen van vandaag. Tegen 2035 zal de vraag naar energie in de wereld 30% hoger zijn dan in 2010, waarbij olie en gas nog steeds een belangrijk aandeel zullen vertegenwoordigen.
Energie

Garanderen van operationele- en milieuprestaties

Geconfronteerd met een wereldwijd stijgende vraag naar elektriciteit blijft het een uitdaging om productiezekerheid en milieubescherming te combineren.


We bieden een reeks gepersonaliseerde oplossingen die een stabiele en duurzame productie garanderen. Tegelijkertijd voldoen deze oplossingen aan de behoefte om veiligheidsniveaus te garanderen en de impact op het milieu te minimaliseren.
Papier en karton

Uw processen borgen, uw kosten verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen

Binnen een zeer competitieve markt moeten papier- en kartonbedrijven zich aanpassen aan veranderende vraag uit de markt. Met name de vraag naar gerecycled papier en strenge milieunormen zijn uitdagingen voor deze industrie.

Als een van de toonaangevende leveranciers van gerecycled papier in Europa hebben we goed inzicht in alle aspecten van de industrie en bieden we oplossingen om alle upstream- en downstream-productieprocessen te ondersteunen en te verbeteren, zodat activiteiten winstgevend en compliant zijn.