Het runnen van een bedrijf is een grote klus. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u wilt geen kopzorgen rondom afval. Uw afvalmanagement moet voor u werken, en niet andersom. U wilt de juiste containers op het juiste moment. Snel, gemakkelijk en probleemloos. Zodat u alle tijd heeft voor uw eigen corebusiness.
SUEZ Header MKB A
Horeca

SUEZ verzorgt afvalmanagement voor de horeca.

Hygiëne is een prioriteit voor elke horecazaak. Tijdens het koken, verpakken en opdienen, werkt u altijd hygiënisch. Het afval wat vrijkomt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, verwerkt u met zorg en met aandacht voor bronscheiding. Wij helpen u met een afvaloplossing op maat. Heeft u in bepaalde periodes of seizoenen meer horeca-afval? Reken dan op SUEZ voor een flexibele inzameling.
SUEZ Header MKB B
Detail- en groothandel

Klanttevredenheid en duurzaamheid zijn hot topics in de detailhandel én de groothandel. Klanten willen de beste producten, maar ook producten die gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Daarbij worden bedrijven geconfronteerd met steeds striktere wetgeving en meer duurzaamheidseisen bij het ontwerp, de productie en de verkoop van producten. Het verminderen van de milieu-impact van retail-activiteiten en -faciliteiten is daarom essentieel.
SUEZ Header kantoren
Kantoren

Brengt u uw werkdagen in een kantooromgeving door? Bent u actief in een complexe business, zoals het bank- of verzekeringswezen? Dan is een piekfijne – en dus motiverende – werkplek van belang. Wij kunnen bijdragen aan bronscheiding op kantoor door inzamelmiddelen die gedragsverandering stimuleren, denk aan de SUEZ E-Coo bak.
SUEZ Header mkb bouw
Bouw

Bent u actief in de bouwsector? Als loodgieter, architect, metselaar, of misschien als elektrotechnisch installateur? Of heeft u zelf een bouwbedrijf? Dan heeft u iedere werkdag te maken met bouw- en sloopafval. SUEZ beschikt niet alleen over de juiste container voor iedere klus of bouwterrein, maar wij adviseren u en uw werknemers ook over het efficiënt afvoeren van uw verschillende afvalstromen. Natuurlijk is bronscheiding een belangrijk onderdeel van onze filosofie en de kansen en mogelijkheden bespreken we dan ook graag met u.