Bouw

Bent u actief in de bouwsector? Als loodgieter, architect, metselaar, of misschien als elektrotechnisch installateur? Of heeft u zelf een bouwbedrijf? Dan heeft u iedere werkdag te maken met bouw- en sloopafval. SUEZ beschikt niet alleen over de juiste container voor iedere klus of bouwterrein, maar wij adviseren u en uw werknemers ook over het efficiënt afvoeren van uw verschillende afvalstromen. Natuurlijk is bronscheiding een belangrijk onderdeel van onze filosofie en de kansen en mogelijkheden bespreken we dan ook graag met u.
Regel direct

Bestel online uw bouwcontainer, BiggerBag of stel een pakket samen voor uw kantooromgeving.

Voor iedereen een oplossing

In heel Nederland een afzetcontainer

In de bouwsector krijgen u en uw medewerkers niet met één maar met tientallen soorten afval te maken. Van steengruis, beton, hout, metaal tot plastic. Het correct afvoeren en verwerken van deze stromen is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kunnen onze accountmanagers en bouwplaats adviseurs u hierbij helpen. In overleg bekijken zij de recyclemogelijkheden en adviseren u over de juiste containers voor de verschillende afvalstromen. Ook voor gevaarlijk afval dat tijdens werkzaamheden vrijkomt kunt u bij hen terecht.

Met een landelijke dekking (exclusief de Waddeneilanden) zijn onze medewerkers en voertuigen snel op uw locatie aanwezig.

BiggerBag

Onze afvalcontainers passen door je brievenbus


Maak kennis met de BiggerBag

Verbouwen? Dan heb je altijd afval, daar is niets aan te doen. Maar hoe kom je gemakkelijk en snel van je bouwafval of sloopafval af. Een container is een hoop geregel en een BigBag vaak te klein. Maak kennis met de BiggerBag, de inzamelzak op kleine bouwlocaties tegen een all-in prijs. Dus geen extra kosten voor het laten ophalen of verwerken. Én je kunt de zak opzetten waar en wanneer jij wilt!


Bekijk de animatie hieronder.


Direct aanleveren

Zelf uw bouwafval naar SUEZ brengen

Bij verschillende SUEZ-locaties kunt u met een direct aanlevercontract zelf uw bouwafval aanleveren. In uw contract ziet u precies bij welke locatie en voor welke afvalstromen u bij ons terecht kunt. Heeft u nog geen contract of wilt u iets aanpassen? Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling Sales via telefoonnummer 0900-8444 (lokaal tarief) of bel gerust uw SUEZ-accountmanager.