Detail- en groothandel

Klanttevredenheid en duurzaamheid zijn hot topics in de detailhandel én de groothandel. Klanten willen de beste producten, maar ook producten die gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Daarbij worden bedrijven geconfronteerd met steeds striktere wetgeving en meer duurzaamheidseisen bij het ontwerp, de productie en de verkoop van producten. Het verminderen van de milieu-impact van retail-activiteiten en -faciliteiten is daarom essentieel.
Service

Snel, flexibel en transparant

We kunnen snel en flexibel uw volle containers komen ledigen. Ook als u bij de winkel weinig plaats heeft en niet teveel grote containers op uw terrein kwijt kunt. Omdat de routedichtheid van de SUEZ-trucks hoog is kunnen we dat kostenefficiënt doen. Ook bij een eventueel hoog- of laagseizoen kunnen we eenvoudig en geheel naar uw wens de ledigingsfrequenties aanpassen.


Onze klanten noemen overzichtelijkheid en flexibiliteit in facturatie als één van onze sterke punten. We kunnen u de gegevens van afvalvolumes en -kosten op verschillende manieren aanleveren: per vestiging of per afvalstroom, via Excel-bijlagen of SAP e-procurement, enzovoorts. Zo kunt u uw afvalbeheer op uw eigen manier analyseren.


Regel direct

Op basis van onze kennis, of uw eigen ervaring, stelt u eenvoudig uw abonnement samen

Kies vandaag nog voor een totaalpakket van SUEZ, bereken uw maandtarief en bestel uw SUEZ containers.