Kantoren

Brengt u uw werkdagen in een kantooromgeving door? Bent u actief in een complexe business, zoals het bank- of verzekeringswezen? Dan is een piekfijne – en dus motiverende – werkplek van belang. Wij kunnen bijdragen aan bronscheiding op kantoor door inzamelmiddelen die gedragsverandering stimuleren, denk aan de SUEZ E-Coo bak.
Een groene werkplek

De grondstoffenrevolutie op kantoor

Een schone werkplek bij een organisatie die graag haar steentje bijdraagt aan het behoud van de grondstoffen van onze aarde komt steeds dichterbij. Denk aan mooie, moderne inzamelcontainers voor uw kantoorafval. Zorg dat ze niet uit de toon vallen bij de inrichting en laat uw eigen branding toevoegen.

Daarnaast is het belangrijk om goed met vertrouwelijke documenten om te gaan. Houd ze gescheiden van het andere papier en laat ze apart en meteen vernietigen wanneer u ze niet meer nodig hebt. SUEZ SecureData is onze 100% betrouwbare oplossing voor uw vertrouwelijke documenten en gegevensdragers.
Cup2paper

Geniet van koffie en trakteer het milieu

In ieder bedrijf wordt koffie gedronken. Vaak in wegwerpbekertjes. Soms plastic bekertjes (PS) en soms papieren bekertjes met een plastic coating (PE). De meeste van deze bekertjes komen na gebruik bij het restafval en worden verbrand.

Hiermee gaan grondstoffen verloren en komt CO2 vrij. Jaarlijks worden alleen al in Nederland 2,3 miljard plastic bekertjes (PS) verbruikt. Dit is 9,4 miljoen kilo polystyreen! De bekertjes hebben ook hun uitwerking op het personeel en klanten: de aandacht die er binnen een bedrijf is voor duurzaamheid, wordt tenietgedaan door het wegwerpgedrag (imago) van dit type koffiebekertjes.

Duurzaamste beker

In samenwerking met Bioodi heeft SUEZ Cup2paper ontwikkeld: de duurzaamste wegwerpbeker. Kartonnen bekers mét een milieuvriendelijke coating, waardoor ze na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay bij het papier- en kartonafval kunnen. Met het unieke totaalconcept is grote milieuwinst een kleine moeite.

Lekkerste koffie

Hoe hoog we duurzaamheid ook in het vaandel hebben: de smaak staat bij Cup2paper voorop. Want u en uw medewerkers willen immers genieten van een lekkere kop koffie of thee! Dat blijft ook zo. Want de bekers van Cup2paper hebben geen enkele invloed op de smaak.
SUEZ Cup2Paper
Regel direct

Op basis van onze kennis, of uw eigen ervaring, stelt u eenvoudig uw abonnement samen

Kies vandaag nog voor een totaalpakket van SUEZ, bereken uw maandtarief en bestel uw SUEZ containers.