Naarmate de wereld steeds meer verstedelijkt, is slim en duurzaam grondstoffenbeheer een steeds groter wordende uitdaging voor lokale autoriteiten. SUEZ is een vertrouwde partner voor gemeenten en lokale autoriteiten in Nederland en over de hele wereld. Wij werken met overheden om toegang te bieden tot water- en behandelingsdiensten en duurzame modellen voor afvalbeheer.
Ressourceful cities
De stad van de toekomst

Smart City

We ondersteunen steden bij het implementeren van een visie op hun eigen toekomst. Voor ons is de stad van morgen een ‘vindingrijke stad’: een slimme, circulaire, veerkrachtige en samenwerkende stad.
SUEZ Header Gemeenten
Inzameling en logistiek

Duurzaam afvalmanagement voor gemeenten

De wereld produceert steeds meer afval. Slimme inzameling is daarom een fundamenteel onderdeel van duurzaam afvalmanagement. SUEZ helpt gemeenten met efficiënte, veilige en duurzamere inzameling.
suez header inzamelingenverwerking
Sorteren en verwerken

Gevarieerde afvalstromen van gemeenten

Gemeenten hebben te maken met toenemende en gevarieerde afvalstromen. SUEZ is uw deskundige partner bij het sorteren en verwerken van al deze afvalstromen en het stimuleren van beter grondstoffenbehoud.
suez header gedragsverandering
Gedragsverandering

Meer aandacht voor de grondstoffenrevolutie

Werken aan een schonere, meer duurzame toekomst is ieders verantwoordelijkheid. SUEZ genereert meer aandacht voor de grondstoffenrevolutie met educatieve programma's en hulpmiddelen en door het organiseren of bijwonen van evenementen.
Contact

Onze overheidspecialisten staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze gemeentelijke afval- en wateroplossingen? Onze accountmanagers staan u graag te woord via telefoonnummer 026 319 64 60 of per e-mail: overheidsdiensten.rr.nl@suez.com.