Sorteren en verwerken

Gemeenten hebben te maken met toenemende en gevarieerde afvalstromen. SUEZ is uw deskundige partner bij het sorteren en verwerken van al deze afvalstromen en het stimuleren van beter grondstoffenbehoud.
De grondstoffenrevolutie

Beschermen van waardevolle grondstoffen

Wij werken dagelijks aan de grondstoffenrevolutie: zo veel mogelijk waardevolle grondstoffen recyclen om nieuwe producten te creëren. Hiervoor hebben wij tientallen afvalverwerkingsfaciliteiten in heel Nederland. Daarmee kunnen wij op een deskundige en flexibele manier voldoen aan al uw complexe afvalbehoeften.

Samenwerken

Het stimuleren van de grondstoffenrevolutie

Door samen te werken met partners in de keten en lokale autoriteiten over de hele wereld, stimuleren we de grondstoffenrevolutie. Wij zien onze klanten als partners voor innovatie, waarmee we samen strategische, kostenefficiënte en toekomstbestendige oplossingen verkennen en ontwikkelen.
Wereldwijd actief

Onze wereldwijde kennis toepassen op lokale uitdagingen

Doordat wij wereldwijd actief zijn, hebben we een schat aan ervaring en expertise. We maken goed gebruik van onze internationaal bewezen technologieën en processen en zijn toonaangevend in het bieden van nieuwe oplossingen in Nederland om de resultaten voor onze klanten te verbeteren.