Horecabrains

Restafval wordt jaar na jaar duurder. Met name in de horeca is het belangrijk om nu en in de toekomst goed geïnformeerd te blijven hoe het voorkomen, hergebruiken en recyclen van afval kan helpen om kosten te besparen en een positief en duurzaam imago op te bouwen. Maar hoe begint u? Als preferred supplier van Horecabrains kan SUEZ uw onderneming helpen met advies en aantrekkelijke aanbiedingen.

Afval in de horeca

Wij bieden oplossingen op maat

Hygiëne is een prioriteit voor elke horecazaak. Tijdens het koken, verpakken en opdienen, werkt u altijd hygiënisch. Het afval wat vrijkomt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, verwerkt u met zorg en met aandacht voor bronscheiding. Wij helpen u met een afvaloplossing op maat. Heeft u in bepaalde periodes of seizoenen meer horeca-afval? Reken dan op SUEZ voor een flexibele inzameling.

 

Van hotel-restaurant tot koffiebar: elke onderneming heeft haar eigen behoeften en diverse soorten horeca-afval. Wij helpen u met de verwerking van onder andere etensresten, glas, plastic, blik en drankpakken, verpakkingsafval zoals papier en karton en klein gevaarlijk afval van bijvoorbeeld kleine onderhoudswerken. Ook verzorgen wij graag het onderhoud van uw vetput.


Circulair | SUEZ Nederland

Credit: SUEZ Nederland

Profiteren met Horecabrains

Zullen we kennismaken?

Jouw afval, onze business: samen maken we er iets nieuws van!

Een greep uit de voordelen

  1. Hygiëne: schone en nette inzamelmiddelen, na iedere lediging ontvangt u een gereinigde rolcontainer voor glas en swill;
  2. Landelijke dekking: SUEZ is altijd bij u in de buurt, ook voor calamiteiten;
  3. Flexibele dienstverlening: mogelijkheid om de ledigingsfrequentie per seizoen aan te passen;
  4. Advies op maat: ledigingsfrequentie en inhoudsmaat van het inzamelmiddel volledig toegepast op uw situatie;
  5. Gemak: één partner voor al uw afvalstromen, één aanspreekpunt, één factuur en één online klantportaal;

Vraag naar de meest actuele Horecabrains aanbieding

We zijn niet voor niets preferred supplier van Horecabrains. Enkele tientallen leden zijn u voorgegaan en maken gebruik van onze horeca afvaloplossingen. Laat ons u overtuigen van onze meerwaarde voor uw horecaonderneming en bel of mail gerust met ons salesteam.
SUEZ Header Contact

Voor een vrijblijvende offerte

Sales Horecabrains  salesnoord.rr.nl@suez.com 020-4076112

Afvalscheiden, makkie! Toch?

We produceren in deze periode op sommige plekken veel afval, op andere plekken minder. Het goed scheiden van afval is belangrijk en kan kosten besparen. Want alleen als we afval goed scheiden, zorgen we voor waardevol afval dat we kunnen gebruiken voor de productie van nieuwe materialen.