Skip to main content
''We moeten de grondstoffen van de aarde sparen voor onze toekomst."
Onze visie

Afval is waardevol

We leven in een wereld waarin bijna alles kan. Daarom willen we meer, kunnen we meer, doen we meer en verbruiken we meer. We eten nu al in 8 maanden op wat de aarde in 12 maanden produceert. We verbruiken samen zoveel grondstoffen, dat er al snel niet genoeg meer is voor iedereen. Er moet nu iets veranderen. 

De wereld verandert snel

Gelukkig zijn er steeds meer mensen, bedrijven en overheden die hier iets aan willen doen. Mensen die geloven dat ons afval waardevol is. Omdat we het steeds opnieuw kunnen gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Zodat we samen grondstoffen van de aarde sparen voor de toekomst. Dat noemen we bij SUEZ de grondstoffenrevolutie. En die revolutie heeft ieders hulp nodig.


SUEZ verandert mee

De laatste jaren hebben we grote stappen gezet in de transitie naar grondstoffenleverancier. Dat is goed, maar niet voldoende. De urgentie is namelijk hoog. Er moet nú wat gebeuren. Daarom willen we de ontwikkelingen versnellen, en daarom blijven we innoveren en gaan we steeds meer samenwerken. Met iedereen, van bedrijven waar we afval ophalen tot de bedrijven die er weer nieuwe producten van maken.


Wij willen iedereen laten zien dat afval waardevol is. We willen mensen inspireren om afval goed te scheiden zodat we het steeds weer kunnen gebruiken in nieuwe producten en materialen. Hiermee beschermen we samen de schaarse grondstoffen van de aarde voor de toekomst.
Waar bent u naar op zoek?
TOP