Skip to main content
SUEZ Nederland maakt zich hard voor de grondstoffenrevolutie: het zoveel mogelijk recyclen van afval tot nieuwe grondstof, om zo waardevolle grondstoffen te beschermen en te behouden voor de aarde. Door organisaties te helpen met slim en duurzaam afvalmanagement, creëren we waarde uit afval en kunnen we grondstoffen steeds opnieuw gebruiken in nieuwe producten en materialen. Zo maken we, in co-creatie met partners, al parkbankjes uit ketchupflessen, toiletpapier uit melkpakken en gieters uit wasmiddelenflessen.

Afval is waardevol. Door afvalstromen bij de bron goed te scheiden, kunnen we er grondstoffen van maken die we steeds opnieuw kunnen gebruiken in nieuwe producten en materialen. Om waardevolle grondstoffen van de aarde te beschermen en te behouden, wil SUEZ iedereen laten inzien hoe waardevol afval is. 

Onze strategie

Bij SUEZ staan klantgerichtheid en circulariteit hoog in het vaandel. Hoe beter afval bij de bron wordt gescheiden, hoe beter het geschikt is als grondstof om steeds weer nieuwe producten van te maken. Daarom zoeken we altijd naar slimme oplossingen om al onze klanten maatwerk te bieden. Zo kunnen we samen de meest hoogwaardige stromen inzamelen en daarmee waarde creëren uit afval.

Onze organisatie

SUEZ Recycling & Recovery Netherlands, onderdeel van de wereldwijde SUEZ groep, streeft naar het zo veel mogelijk recyclen van afval om te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Met innovatieve en duurzame oplossingen voor afval en grondstoffen, energie, water en milieu, beschermen en behouden wij waardevolle grondstoffen voor de toekomst.

Duurzaamheid

Bij SUEZ Nederland draait het om de circulaire economie. Wij gaan voor het behoud van natuurlijke grond- en brandstoffen. In ons jaarlijkse duurzaamheidsverslag laten we zien welke keuzes we daarin maken, hoe we steeds meer samenwerking zoeken en wat de resultaten van deze inzet zijn.

Waar bent u naar op zoek?
TOP