Onze visie

Zero Waste. Elke dag een stap dichterbij.


Bij SUEZ geloven we in een toekomst waar alle afval waarde heeft. Zero Waste noemen we dat. Die nieuwe wereld vraagt om verandering. Want laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat lijkt misschien lastig. Dat is het soms ook. Maar hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster wij worden. Daarom werken we hard om iedereen mee te krijgen. Ook u. Want met elkaar krijgen we meer voor elkaar.

SUEZ ziet afval niet als afval, maar juist als de grondstof voor nieuwe producten. Samen kunnen we steeds grotere stappen zetten om dichter bij dat doel te komen. Dichter bij een toekomst waarin alle materialen een tweede leven krijgen. Voor elk bedrijf. Voor ieder mens. En de enige manier om dat morgen te bereiken, is door vandaag te beginnen.

Echte verandering

Wij zijn ervan overtuigd dat we de kijk op gebruik en hergebruik voorgoed kunnen veranderen. Door actief mee te denken over landelijke én lokale vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Van kleine stapjes tot grote sprongen. Daar ligt onze kracht.  

Bij SUEZ doen we er alles aan om onze uitgeputte aarde weer op adem te laten komen. We kennen de weg naar Zero Waste als geen ander. Hoe meer mensen en bedrijven met ons meedoen, hoe eerder we de consumptiemaatschappij echt kunnen omkeren. Want dat is de toekomst. We kunnen niet anders. 

Dus kom ook in beweging. Doe mee. Verander mee. Door samen te kijken welke stappen uw organisatie nu al kan zetten. Zo komt die nieuwe wereld van morgen elke dag dichterbij.