Wij zoeken regelmatig collega's voor technische functies.

Technische functies

SUEZ heeft ook productielocaties. Voor zowel SUEZ ReEnergy als de Kunststof Sorteer Installatie (KSI) is er regelmatig plek voor gekwalificeerde (Hoofd) Operators. Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in technici voor onze Technische Dienst. Denk bijvoorbeld aan Monteurs of Engineers E&I.

Lees meer over onze productielocaties. Bekijk de filmpjes en onze vacatures en word enthousiast over werken op één van onze plants! Onderaan deze pagina lees je hoe je kunt solliciteren.


ReEnergy

Door afval slim in te zamelen en duurzaam te verwerken doet het dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. Afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling zet SUEZ om in duurzame energie. Dit doen wij in de afvalenergiecentrale ReEnergy in Roosendaal. Deze hoogrendementscentrale wekt ongeveer 277.000 MWh aan elektriciteit op. Dit is genoeg om te voorzien in de energiebehoefte van 80.000 huishoudens. De opgewekte elektriciteit wordt direct aan het net geleverd. Daarnaast wordt de warmte van de installatie geleverd aan nabijgelegen glastuinbouw en een nieuwbouwwijk in Roosendaal.

 

Lees meer over ReEnergy

Wat doet een operator

In dit filmpje zie je wat de functie van operator bij de Kunststof Sorteer Installatie (KSI) inhoudt.

Operator | SUEZ Nederland

Credit: SUEZ Nederland

Solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je solliciteren naar één van onze functies? Of wil je eerst meer weten? Mail je CV of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Elma de Ronde via vacatures.rr.nl@suez.com.