Skip to main content
De Zero Waste Box biedt je de mogelijkheid het restafval dat overblijft (na bronscheiding) ook te recyclen, zodat 0% afval overblijft. Natuurlijk maken we van dit afval weer nieuwe producten.
De Zero Waste Box

Uw kans om bijna alles te recyclen

Als een organisatie kiest voor “Zero Waste”, werkt men zonder afval te generen. Alle recyclebare materialen zijn gerecycled, alle organische materialen worden gecomposteerd en dingen die niet gerecycled of gecomposteerd kunnen worden, worden vermeden en vervangen door afvalvrije alternatieven.

Wat is de Zero Waste Box?

Het Zero Waste Box programma maakt het voor jou mogelijk om bijna alle soorten afval zoals, individuele koffiecapsules van jouw ochtendkoffie of complex laboratorium afval van jouw bedrijf te recyclen. Kies welke afvalstroom je graag zou willen recyclen, koop de box in het passende formaat, verzamel jouw afval en stuur het naar SUEZ voor recycling (verzending is inbegrepen).

Inzamelunits

Een high-end inzamelunit om uw Zero Waste Box in te presenteren is de perfecte oplossing voor bedrijven. Deze unit beschermt uw box en kan zo gestyled worden dat het bij uw werkplek past. We werken graag samen om met uw budget, huisstijl en gewenste hoeveelheid tot een optimale presentatie te komen.
Beschikbare varianten

Aantrekkelijke prepaid oplossingen

Bekijk onderstaand de beschikbare afvalstromen die we in Nederland voor u kunnen inzamelen en verwerken tot nieuwe producten.

Beverage Capsules ZWB thumbnail v2 nl_776x

Koffiecapsules

Stuur ons uw gebruikte koffiecapsules die in uw bedrijf of kantoor worden gebruikt.
Lees meer
Office Supplies sticker v1 nl_776x

Kantoorafval

Stuur ons uw kleine plastic of metalen kantoorbenodigdheden zoals: puntenslijpers, nietmachines, perforators.
Lees meer
Cigarette Waste ZWB sticker v1 nl

Sigaretten

Stuur ons uw sigarettenfilters, gedoofde sigaretten, sigarenstompen, buitenste plastic verpakkingen, binnenfolieverpakkingen, vloeipapier en as.
Lees meer
Meer informatie

Zero Waste Box oplossingen op maat

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van de Zero Waste Box en kunnen een vrijblijvende afvalscan laten uitvoeren op uw locatie.

Foto 2 P plus magazine

Jannette de Lange

Marketing Manager jannette.delange@suez.com +31 (0)6 22240156
Bel me terug
Waar bent u naar op zoek?
TOP