SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Ondergrondse container

ondergrondse container - Molok

 

Handig & Mooi!

 

Elke situatie vraagt om zijn eigen afvalaanpak. SUEZ heeft een inzamelmiddel dat bijzonder goed geschikt is voor gebruik in de openbare ruimte. Ideaal voor campings, recreatiegebieden, jachthavens en openbare parkeerplaatsen. Een ondergrondse container, of ook wel Molok genoemd, is een container die zich grotendeels onder de grond bevindt. Dit maakt het inzamelmiddel praktisch, hygiënisch, zelfpersend en ook mooi. 

 

 

De ondergrondse container is geschikt voor allerlei soorten afval. Hij is overal plaatsbaar en het onderhoud is minimaal. En dankzij de lage inwerpopening is hij ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. 

 

 


De voordelen:

 

Hygiënisch

Door de koele constante temperatuur (tussen de 10° en 15°C) is er praktisch geen geurhinder meer. Daarnaast komt het afval bij gebruik van een wegwerpzak nooit in aanraking met de container. Het inzetten van de ondergrondse container voor het opslaan van uw afval, betekent tevens het einde van overlast door ongedierte, omdat de container goed is afgesloten.

 

Plaatsbesparend

De container is voor 2/3 deel ondergronds geplaatst. Het ingeworpen afval wordt door zijn eigen gewicht en de zwaartekracht samengeperst. Hierdoor kan in een beperkte ruimte een groot volume afval worden opgeslagen. SUEZ biedt ondergrondse containers met een inhoud van maar liefst 3.000 of 5.000 liter. Ter vergelijking: de bovenbouw van een 5000-liter neemt niet meer ruimte in dan een rolcontainer van 1.000 liter.

 

Milieuvriendelijk

Door de grote opslagcapaciteit, hoeft de container minder vaak geledigd te worden. Dit betekent minder vrachtverkeer, en daarmee minder brandstof. Ter vergelijking: een ondergrondse container van 5.000 liter komt overeen met 6 rolcontainers van 1.000 liter. Door de inzet van een ondergrondse container realiseert u dus een forse besparing in autokilometers. Door het beperken van het transport is er natuurlijk een brandstofreductie.

 

Esthetisch

De doordachte vormgeving van de ondergrondse container past in iedere omgeving. Daarnaast leert de ervaring dat er minder los afval rond de container ligt, vanwege de grote opslagcapaciteit.

 

Afvalstromen

De ondergrondse containers zijn geschikt voor verschillende afvalstromen: restafval, papier- en karton. Daarnaast zijn de ondergrondse containers uitermate geschikt voor de inzameling van glas, vanwege de demping van het geluid.

 

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de Molok / ondergrondse container die het meest geschikt is voor uw bedrijf, kunt u terecht bij uw Account Manager. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0900 - 8444.

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ