SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Veiligste oplossing   >  
SUEZ SAFE   >  
Safe Non Ferro

Safe Non Ferro

 

SAFE NON FERRO: de unieke oplossing voor veilige inzameling en sortering van waardevolle non ferro metalen.


De betrouwbaarheid van uw opbrengsten staat voorop, daarom heeft SUEZ het Safe Non Ferro proces zo ingericht dat niemand meer bij uw waardevolle metalen komt. Vanaf het moment dat u de metalen in de afsluitbare container deponeert tot en met de sortering, zijn uw opbrengsten veilig gesteld. U heeft de zekerheid dat metalen niet in handen van derden komen.


Bovendien verrekenen we de opbrengsten van uw metalen op basis van de LME-koers van de dag waarop uw metalen naar onze locatie getransporteerd worden. Onze zeer ervaren materiaaldeskundigen sorteren uw metalen uit voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Ook het sorteerresultaat is volledig transparant. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste vergoeding krijgt voor uw metalen.

Op verzoek kan het sorteerresultaat zelfs bevestigd worden met een Verwerkingsverklaring.

 

 

 

 

Hoe werkt SAFE NON FERRO

 

 

1. Waardevolle metalen
U deponeert uw waardevolle metalen eenvoudig in de afsluitbare SAFE container. SAFE NON FERRO biedt een betrouwbaar en discrete oplossing voor alle omstandigheden.

 
 

2. Transport
SUEZ zorgt in overleg met u voor een discreet transport van deze containers naar de beveiligde sorteerlocatie.

 
 

3. Locatie
SUEZ garandeert een veilige sortering op een beveiligde en afgeschermde locatie. Onze locatie Emmen voldoet aan de modernste veiligheidseisen en is volledig ISO 9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerd.

 
 

4. Sortering
Sortering vindt plaats door speciaal getrainde medewerkers. Dit garandeert de best mogelijke sortering en daarmee de hoogst mogelijke opbrengst. Alles onder beveiligde omstandigheden.

 
 

5. Verwerkingsverklaring
U ontvangt desgewenst een gedetailleerde verwerkingsverklaring. Daarin staat het sorteerresultaat transparant vermeld. In combinatie met de metaalprijs o.b.v. de LME-index, heeft u volledig inzicht in uw opbrengsten.

 
 

6. Protocol
SUEZ hanteert bij de inzameling en verwerking de strengste richtlijnen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hier het SAFE NON FERRO Protocol.

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ