SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Veiligste oplossing   >  
SUEZ SECURE   >  
Secure Products

Secure Products

SECURE PRODUCTS: Vertrouwelijke vernietiging van producten en goederen


Soms is er absolute zekerheid nodig dat producten veilig én discreet ingezameld en vernietigd worden. Omdat ze beslist niet op de markt mogen komen. Of omdat publiciteit uw imago kan schaden. SUEZ geeft die garantie. Met een gecertificeerd en volkomen veilig proces, in nauwe samenwerking met bijvoorbeeld de douane of andere betrokken instanties. Wij geven u advies en regelen alles, afgestemd op uw situatie en wensen.

 

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie 
Bel mij terug

 

 

Wanneer schakelt u SECURE PRODUCTS in?


• Geïmporteerde producten worden geweigerd door de douane.
• Producten zijn beschadigd of voldoen niet aan uw kwaliteitseisen.
• Behoefte aan bewijs van vernietiging, absolute zekerheid en discretie.


Hoe werkt SECURE PRODUCTS? 

 

 

1. Materialen
U deponeert de te vernietigen producten/goederen eenvoudig in de te vergrendelen Secure Products container. SECURE PRODUCTS biedt een veilige en discrete oplossing voor alle omstandigheden. 

2. Transport
Er zijn containers in verschillende maten zodat u grote of kleine hoeveelheden producten/goederen kunt verwerken. SUEZ zorgt op elk door u gewenst tijdstip voor een beveiligd en discreet transport van deze containers met speciale voertuigen naar de vernietigingslocatie.

3. Locatie
SUEZ garandeert een veilige vernietiging op een streng beveiligde en afgeschermde locatie. Onze locatie in de haven van Rotterdam is AEO-gecertificeerd. Hier kunnen klanten en / of douane-medewerkers de vernietiging met eigen ogen volgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen niet in verkeerde handen vallen. 

4. Vernietiging
Vernietiging vindt plaats met een krachtige shredder. De shredder wordt afgestemd op het te vernietigen product. Het restproduct wordt zodoende verkleind tot tussen de 10 en 100mm. Het restproduct wordt samengeperst en vervoerd naar een eindverwerker - zoals een verbrandingsoven of vergistingsinstallatie.

 
5. Vernietigingsverklaring
Na vernietiging ontvangt u per aangetekende post een gedetailleerde vernietigingsverklaring. Hiermee hebt u de garantie zwart-op-wit dat uw vertrouwelijke materiaal vertrouwelijk blijft! 
  6.Protocol
SUEZ hanteert bij de inzameling en verwerking de strengste richtlijnen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hier het  SECURE PRODUCTS Protocol

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ