SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Veiligste oplossing   >  
SUEZ SECURE   >  
Secure Uniforms

Secure Uniforms

 

SECURE UNIFORMS: Vertrouwelijke vernietiging van uniformen en bedrijfskleding

Soms is er absolute zekerheid nodig dat uniformen of bedrijfskleding veilig én discreet ingezameld en vernietigd worden. Omdat ze beslist niet op de markt mogen komen om misbruik of imagoschade te voorkomen. SUEZ geeft die garantie. Met een gecertificeerd en volkomen veilig proces. Wij geven u advies en regelen alles, afgestemd op uw situatie en wensen.


Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie 
Bel mij terug

 

Wanneer schakelt u SECURE UNIFORMS in?

 

• Uw bedrijf of instelling is van plan over te gaan op nieuwe uniformen/bedrijfskleding.
• De oude of afgekeurde uniformen/bedrijfskleding mogen absoluut niet op de markt komen.
• U bent op zoek naar een duurzame inzet van de te vernietigen uniformen/bedrijfskleding.
• Wellicht kan het vernietigde materiaal zelfs in de nieuwe uniformen/bedrijfskleding verwerkt worden.
• U heeft behoefte aan ondersteuning in de planning, bewijs van vernietiging, absolute zekerheid en discretie.

 

Hoe werkt SECURE UNIFORMS?

 

 

1. Uniformen/Bedrijfskleding

U deponeert de te vernietigen uniformen/bedrijfskleding eenvoudig in de te vergrendelen SECURE container(s). SECURE UNIFORMS biedt een veilige en discrete oplossing voor alle omstandigheden. 

 
 

2. Transport

Er zijn containers in verschillende maten zodat u grote of kleine hoeveelheden uniformen/bedrijfskleding kunt verwerken. SUEZ zorgt op elk door u gewenst tijdstip voor een beveiligd en discreet transport van deze containers met speciale voertuigen naar de vernietigingslocatie.

 

3. Locatie

SUEZ garandeert een veilige vernietiging op een streng beveiligde en afgeschermde locatie. Onze locatie in de haven van Rotterdam is AEO-gecertificeerd. Hier kunt u desgewenst de vernietiging met eigen ogen volgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw uniformen/bedrijfskleding niet in verkeerde handen vallen. 

 

4. Vernietiging

Vernietiging vindt plaats met een krachtige shredder. De shredder wordt afgestemd op de te vernietigen uniformen/bedrijfskleding. Het vernietigde textiel wordt zodoende verkleind tot tussen de 10 en 100mm. Het textiel wordt vervoerd naar een eindverwerker – bijvoorbeeld om in nieuwe uniformen te verwerken.

 

5. Vernietigingsverklaring

Na vernietiging ontvangt u per aangetekende post een gedetailleerde vernietigingsverklaring. Hiermee hebt u de garantie zwart-op-wit dat uw uniformen/bedrijfskleding van de markt af is! Daarna zoeken we gezamenlijk eventueel naar een tweede leven voor het vernietigde textiel.

6. Protocol

SUEZ hanteert bij de inzameling en verwerking de strengste richtlijnen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hier het SECURE UNIFORMS protocol.

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ