SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Papier   >  
Siliconenpapier

Siliconenpapier

Het rugpapier van stickervellen bestaat uit een laag papier en een laag siliconen. In onder meer de personal & home care industrie en food industrie komen grote hoeveelheden vrij als gevolg van het geautomatiseerd bestickeren van verpakkingen. Dit siliconenpapier kan niet als gewoon papier worden gerecycled en wordt doorgaans verbrand als restafval. SUEZ biedt een oplossing hiervoor, waarbij het siliconenpapier weer verwerkt wordt in nieuwe stickervellen.

 

CO2besparing

Het recyclen van siliconenpapier in nieuwe stickervellen reduceert uw carbon footprint aanzienlijk. Voor elke kilogram apart ingezameld siliconenpapier, wordt circa 2 kilogram CO2 uitstoot vermeden (ten opzichte van het Europees gemiddelde).


Hoe werkt het?
Voor de inzameling van rollen siliconenpapier ontvangt u van ons grote kartonnen dozen met een inhoud van bijna 500 liter. Twee van deze dozen passen samen exact op een Europallet.

Per pallet kunt u zo 350-500 kg siliconenpapier laten afvoeren. Vanaf 5 ton (10-20 pallets) komen wij het siliconenpapier op afroep bij u inzamelen.

 

Heeft u los materiaal? Vraag dan eerst naar de mogelijkheden bij een van onze accountmanagers.

 

 

 

 

 

Lees hier ook het persbericht.

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ