SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Specifiek ziekenhuisafval

Specifiek ziekenhuisafval

 

Ziekenhuizen, verpleeghuizen, klinieken, laboratoria, praktijken, bejaardencentra, apotheken: allemaal plekken waar specifiek ziekenhuisafval vrijkomt. En dat afval vraagt om een speciale behandeling!

 

SUEZ heeft in Nederland een voorsprong opgebouwd in kennis en praktijk van de verwerking van zorgafval. Ook doen wij voortdurend nieuwe experimenten en ontwikkelen wij steeds nieuwe producten en concepten voor de zorgsector. SUEZ is uitstekend op de hoogte van de kwaliteitsnormen en wetten rondom dit specifieke afval. En wij kennen alle regels en richtlijnen en veranderingen die eventueel op handen zijn.

 

Hierdoor kunnen wij u het meest optimale advies geven!

 

Los van de wet- en regelgeving kent SUEZ de sociale implicaties van het omgaan met ethisch en esthetische gevoelig materiaal. In uw sector komen, naast specifiek ziekenhuisafval, meer afvalstromen vrij. Voor een overzicht daarvan verwijzen we u naar de pagina's over de sector Gezondheidszorg.

 

 

Inzamelen SZA - afval in SZA inzamelvat

Samen met partners MAUSER Benelux (producent van het SZA inzamelvat) en QCP (leverancier van grondstoffen) heeft SUEZ een duurzamer inzamelvat voor specifiek ziekenhuisafval (SZA) ontwikkeld.

Het inzamelvat is gemaakt van gerecycled plastic, afkomstig uit consumentenafval. Dit is minder belastend voor het milieu en een mooi voorbeeld van een circulaire economie! Samen creëren we milieuwinst!

 

 

SZA inzamelvat 

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ