SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Particulier   >  
Verbouwingsafval

Afvalcontainer huren

De juiste oplossing na elke verbouwing!

Bent u van plan binnenkort flink te gaan klussen of verbouwen? Een leuke klus maar dan zit u na afloop met een hoop bouwafval dat u kwijt wilt. Vaak is dit geen grofvuil wat aan de weg gezet mag worden of in de huisvuilcontainer mag. Zowel voor de kleine als de grote hoeveelheden klusafval hebben wij de juiste oplossing.

 

 

Weinig afval? Gebruik de Bulky / BSA zak

Voor de kleinere hoeveelheden klusafval is er de Bulky of BSA zak. Dat is een opvouwbare afvalzak, gemaakt van een sterke recyclebare kunststof. De zak heeft een capaciteit vergelijkbaar met 25 vuilniszakken, wat neerkomt op ongeveer 1500 kilo bouwafval. U koopt de Bulky bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. De BSA zak koopt u in de SUEZ webshop.

 

Zet de Bulky/BSA zak zo dicht mogelijk aan de weg, voordat u hem vult. Dat scheelt een hoop sjouwwerk. Is de Bulky/BSA zak vol, dan kunt u dat online melden. De volle Bulky/BSA zak wordt binnen twee werkdagen opgehaald. U kunt ook bellen naar 0900–8444, houd dan uw Bulkynummer bij de hand. De kosten voor het ophalen worden voldaan bij de aanschaf van de Bulky/BSA zak, dus bij het afhalen hoeft u niets meer te betalen. U hoeft er ook niet voor thuis te blijven.

 

Veel afval? Gebruik een afvalcontainer

Als u grotere hoeveelheden bouwafval heeft, kunt u een afvalcontainer huren. De kluscontainer is ideaal voor het opruimen van grof bouw- en sloopafval, zoals raamkozijnen of gipsblokken. De container kan tot 20 centimeter boven de rand worden gevuld.

 

De afvalcontainer bestellen kan via onze SUEZ webshop. Binnen twee werkdagen wordt de container, in heel Nederland, bij u afgeleverd. voor een periode van maximaal 8 weken. Langer behoort ook tot de mogelijkheden, u betaalt dan € 7,50 per extra week. U dient er ook zelf voor te zorgen dat er voldoende plek is om de kluscontainer te plaatsen.

 

Als de afvalcontainer eenmaal kan worden opgehaald, kunt u dit snel en eenvoudig regelen via de webshop, of aan ons doorgeven via 0900-8444. De afvalcontainer wordt dan binnen twee werkdagen opgehaald. Net als bij de Bulky, heeft u de kosten voor het ophalen al betaald bij het bestellen van de afvalcontainer. Voor het ophalen van de container hoeft u dan ook niet thuis te blijven.

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ